В мене назбиралась купка ессе і всякої моєї всячини. хочу поділитись з вами мої найдорожчі..... :writing:
* * * * * * *
Бути вільним, чи стати заручником? Кохати чи ненавидіти, жити чи вмерти? Бути чи не бути?
Залишитись таким як колись не було сили, змінитись - не було для кого. Не було для кого зробити ранкову каву, не було для кого присвятити вірші, не було для кого…Не було для кого дихати….для кого жити. Ноти життя вже не звучали так радісно й завзято в душі як колись. Вона вже перестала помічати запах своїх любимих квітів, перестала любити, перестала що не будь відчувати крім пустоти і болю. І ці спогади….Вони ще більше країли душу, рвали на тисячі шматочків серце. Такі солодкі спогади, сповнені безмежним коханням.
Для більшості найщасливіша пора – літо, а для неї була зама. Морозна і жорстока зима, яку їй прийшлось спочатку так палко любити, а потім ,так же палко ненавидіти.
Падав білий лапатий сніг, такий же м’який і пухнастий, як і рік тому. Як багато сталося всього за рік, як багато змінилось. Інколи живеш декільканадцять років спокійним, врівноваженим життям, і навіть не представляєш, що може бути інакше. Та одного дня тобі на голову звалюється твоє щастя, і весь світ , все навкруг перестає бути для тебе важливим. Тобі нічого більше не потрібно окрім голубих очей по ту сторону, не потрібно нічого крім ніжних теплих рук, і солодких губ. Та одного дня кудись все зникає. Твій сповнений казки і кохання світ розбивається об фатальну помилку долі. І знову перестаєш все помічати. Знову все навкруги стає сірим і буденним, таким холодним і чужим. І вже не зігрівають голубi очі по ту сторону душi, а теплі руки тіло. Вже нічого цього нема. Лише холодний сніг, який здається більше ранить душу, ніж осколки скла.
І ніхто не дізнається про те, що вона зараз відчуває. Ніхто, ніколи. Вона не напише вірша, як робила це зазвичай, вона не намалює картини, і не затанцює танцю. Вона просто перегорне ще одну сторінку свого життя. Ні, вона нічого не забуде, не забуде ніколи, бо всі дії мають наслідки, і результати. Результатом її кохання є глибокі рани в серці, які з часом лише приглушуються роками, але не затягуються. Вони постійно дають про себе знати. І з поміж всіх років життя, які вона проживе, цей – все ж , буде пам’ятати вічно.
Косів. Листопад 2008р.
Отредактировано Tanylia (20 Фев 2009 16:27:17)