30 Seconds To Mars - Ukrainian Echelon

Объявление

Добро пожаловать на форум… Внимание! Важные темы и новости закрыты от гостей

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » 30 Seconds To Mars - Ukrainian Echelon » Наше творчество » Думки вголос....

Думки вголос....

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

В мене назбиралась купка ессе і всякої моєї всячини. хочу поділитись з вами мої найдорожчі..... :writing:

* * * * * * *

Бути вільним, чи стати заручником? Кохати чи ненавидіти, жити чи вмерти? Бути чи не бути?
Залишитись таким як колись не було сили, змінитись - не було для кого. Не було для кого зробити ранкову каву, не було для кого присвятити вірші, не було для кого…Не було для кого дихати….для кого жити. Ноти життя вже не звучали так радісно й завзято в душі як колись. Вона вже перестала помічати запах своїх любимих квітів, перестала любити, перестала що не будь відчувати крім пустоти і болю. І ці спогади….Вони ще більше країли душу, рвали на тисячі шматочків серце. Такі солодкі спогади, сповнені безмежним коханням.
    Для більшості найщасливіша пора – літо, а для неї була зама. Морозна і жорстока зима, яку їй прийшлось спочатку так палко любити, а потім ,так же палко  ненавидіти.
   Падав білий лапатий сніг, такий же м’який і пухнастий, як і рік тому. Як багато сталося всього за рік, як багато змінилось. Інколи живеш декільканадцять років спокійним, врівноваженим життям, і навіть не представляєш, що може бути інакше. Та одного дня тобі на голову звалюється твоє щастя, і весь світ , все навкруг перестає бути для тебе важливим. Тобі нічого більше не потрібно окрім голубих очей по ту сторону, не потрібно нічого крім ніжних теплих рук, і солодких губ. Та одного дня кудись все зникає. Твій сповнений казки і кохання світ розбивається об фатальну помилку долі. І знову перестаєш все помічати. Знову все навкруги стає сірим і буденним, таким холодним і чужим. І вже не зігрівають голубi очі по ту сторону душi, а теплі руки тіло. Вже нічого цього нема. Лише холодний сніг, який здається більше ранить душу, ніж осколки скла.
   І ніхто не дізнається про те, що вона зараз відчуває. Ніхто, ніколи.  Вона не напише вірша, як робила це зазвичай, вона не намалює картини, і не затанцює танцю. Вона просто перегорне ще одну сторінку свого життя. Ні, вона нічого не забуде, не забуде ніколи, бо всі дії мають наслідки, і результати. Результатом її кохання є глибокі рани в серці, які з часом лише приглушуються роками, але не затягуються. Вони постійно дають про себе знати. І з поміж всіх років життя, які вона проживе, цей – все ж , буде пам’ятати вічно.
                                                                                           Косів. Листопад 2008р.

Отредактировано Tanylia (20 Фев 2009 16:27:17)

2

супер)

Жизнь мрачна,
Когда вокруг тебя,
Ни поддержки,ни тепла.
В любой момент,когда тебе не хорошо
Дождаться помощи ни будет от кого!
В мыслях теряешься,
винишь себя,
Желееш об ошибках,
Надежду ждешь,
А неоткуда!
Тогда весь мир стает безодней
И ищешь выход ты!
Но,ты один!
Но может кто поможет?!
Пойди к друзьям,
Спроси совет!
И наверное тебе,
Больше не захочется,
Услышать ответ:"НЕТ!"
Сидя в углу,
И слышать,как живут другие,
Тебе уже не выносимо!
Кидает в жар тебя обида,
Что ты не так,все делаешь опять!
Удар,удар и уже не возмутимо,
В поисках найти ,красивую жизненную картину.
И почему не взять,
В пример себе урок,
Как Джаред жизнь свою живет?!
Ему не так нужна хорошая осудка,
Как дать почувствовать другим-
Что выиграть бой,тепер под силу и иным!
И знай он сделал очень много!
В его словах,
Ты "слышеш "силу,
И от того стаеш сильней!!!
Кричать тебе не даст никто.
А он дает тебе всю власть!
Он говорит тебе:"Кричи!"
И ты кричишь,не зная страху,
В предчувствие того,
Что станет все другим!

3

ось сьогодні написала, у звязку з одними подіями:

Одні люди страждають від нерозділеної любові чи від розлуки. Інші ж від відсутності цього самого кохання.
  Телефон говорить німими гудками тишини. Тишини в якій навіть думки здаються такими голосними і до неможливості нестерпними. Повз пробігають хвилини, години, дні, роки. В життя приходять і йдуть люди й події. Але якось все рівно… Все рівно що було, все рівно що є, та ще не все рівно що буде.
   Інколи мені здається що я живу в сні який має от-от закінчитись. І наступить реальність. Де не буде болі втрати, болю відчаю, болю розчаруванню. Де буде синє, до неможливості красиве небо. Не буде самотності, не буде жорстокості і несправедливості. Реальність в якій коханий завжди буде поруч. Де не буде зради, де не буде болі. Та нажаль цьому ніколи не статись, бо все це може бути тільки сон, але аж ніяк не реальність. Реальність значно жорстокіша. В ній заздрість, зради, розпач, біль, і ,разом з тим, кохання й дружба.
  Наш світ далекий від ідеалу, і ми самі зробили його такими яким він є.
  Ми буваємо такими жорстокими по відношенню один до одного. До тих, кого кохаємо, до тих, кого любимо, кого ненавидимо, до тих, на кого нам начхати. Чому ми буваємо такими холодними й черствими?
  Ми з легкістю можемо поранити серце іншої людини, але забуваємо, що не всі рани загоюються, не все прощається, не все забувається. Одне слово, одна фраза може залишити в серці глибокі рубці, які не загоюються навіть з роками, а лише притуплюються болем. Іноді одне єдине слово друга чи коханого може причинити більшого страждання, аніж тисячі таких самих слів сотні чужих людей.Чому пробачити зовсім чужу людину, хай навіть за велику образу, легше, ніж пробачити коханій, щось не стільки важливе? 
  Але інколи, пробачити когось легше, ніж пробачити самого себе. Пробачити за те, що ти слабкий, що сильний, що ти такий закоханий, такий наївний, такий байдужий, жорстокий, цинічний, такий який ти не є насправді. Пробачити за всі помилки, за те чого так і не зробив щоб не завдати болю коханим. Ми так рідко замислюємось над цим, що вже і не помічаємо тих моментів коли завдаємо болю людям.  Бо так легше, легше закритись в собі, забутись, і не відчувати болю каяття……
                                                                                       20 лютого 2009р. 23:39.

4

JSTina
дякую

гарний вірш:)

5

у тебя оч хорошо с поезией!!!молодец ;)

6

JSTina, для вашей поезии есть отдельная тема - Поэзия наших форумчан

7

Renny

это всего лиш мысли в слух)

8

JSTina, это всего лишь что-то, приближенное к верлибру=) Пусть тут будут мысли вслух Tanylia =))

9

JSTina
Я погоджусь з Рені

10

бу!

11

Як то і буває в цьому світі, ми часто усвідомлюємо наскільки дорога нам людина, тільки після її втрати. Чомусь мало хто з нас вміє цінувати тих, хто дарує нам свою любов, своє тепло і увагу.
  Так було і з тобою. Ти завжди був вільним у стосунках, вільним в своїх діях і почуттях. Не був прив’язаний до окремої людини. Ти завжди дивував мене тим, який ти був на людях і тим, яким ти був для мене. Це немов дві протилежні людини, які жили в одному тілі. Перша була дещо чужа для мене, з закритим серцем, яку я не завжди розуміла. Друга ж була така рідна для мене. Це був справжній ти, це був мій друг, якому я могла відкритись, довіритись, відкрити своє серце і душу, і який відкривав себе для мене.
  Пам’ятаєш, як часто я нагружала тебе за походеньки, за те, що ти не серйозний, і вже пора перестати морочити дівчатам голови. А ти відповідав, що ти є такий, який ти є, і таким будеш завжди. Як ти ж тоді помилявся! І я знала це…
  І тепер ти стоїш переді мною вже інший, з зовсім іншим виразом обличчя, з болем в очах і зовсім іншими думками. Тепер ти справжній.
   Що з тобою стало? Це все, малий, кохання. Воно прийшло до тебе тоді, коли ти того зовсім не очікував. Ти наробив помилок, які заставляють тебе страждати. Всі дії мають наслідки, і ці наслідки залишаються на нашій совісті. Тобі зараз боляче, і ти сам не розумієш що з тобою…Це все, малий, кохання…
  Ти наговорив їй багато дурниць, дурниць, які краять вам обом серце. Але головне, що ти це визнаєш. Визнаєш і розумієш. Так малий, це все кохання.  Питаєш чому воно таке жорстоке? Напевно тому, що ми самі зробили його таким. 
  Я бачу перед собою маленьке кошеня з красивими очима, яке не знає що робити далі. Але в якого ще не згасла надія все повернути, все виправити. І ти виправиш, обов’язково все зміниш. Просто дай їй час. Бо час лікує, дає можливість аналізувати те, що було, те що є і те що буде. Потрібний просто час, і якщо ваші почуття взаємні і щось для неї важать, то ви знов будете разом.
  Все все залежить від вас. Кохання – це пір’їнка в ваших руках, і від найменшого вітру залежить її існування.
  Воно не проходить безслідно. І в цьому я сама переконалась. Просто пам’ятай це.  Це все, малий, кохання. То є життя, то є так….

19.01.2009р.

12

Tanylia
у мене просто немає слів... повір ТАКОГО я вже давно не читала. ЦЕ захоплює з першого ж слова і вже не відпускає. ЦЕ змушує серце битись сильніше і стискатись від болю, коли ти раптом розумієш, що ти - те саме маленьке кошеня з невинними, нічого не розуміючими очима.... повір, я пишу це зараз і продовжую плакати... сльоза стікає, капає на клавіші і зникає... разом з нею зникає біль і знову починається марне частування себе ілюзіями що ВСЕ добре... і це буде то тих пір, поки знову я не зіткнуся з ТАКИМ - з реальністю, яку завжди прагну уникати...
ДЯКУЮ ЩЕ РАЗ

13

Tanylia, это так...моё сердце разрывается...Спасибо тебе за такое чувственное и искреннее творчество...
JSTina, да...в тему...